3.9.13

Pojavio se i zapis Start zaslona slijedece GDR3 nadogradnje Windows Phone-a

GDR3 nadogradnja

Poznati Evleaks je sada objavio novu sliku sa Start zaslonom i novim izgledom, jos manjim zivim plocicama i mogucnost pored velike postaviti jos dvije male plocice ili jednu srednju. Evleaks jos javlja da ce prvi telefon koji ce imati GDR3 biti sa 6” 1080p zaslonom i to od Nokije! Pored toga ce imati novi snapdragon procesor sa 4 jezgre. Uz to ce biti u poznatom polycarbonatu kao Lumia 920, 1020 i bit ce veoma tanak. Poznato je nama i da ce biti u raznim bojama, a crvena boja je sigurna. Ispod na slici vidimo Lumia 1020 i desno novu Nokia 6" Lumia 1520 pod nazivom "Bandit".

NL1520

Sta ocekivati vise, pored toga Lumia 1020 dolazi vec u evropu na prodaju uz dobru cijenu i Nokia ove godine biljezi veoma veliki porast prodaje Windows Phone-a u poredenju spram prosle i predprosle godine.

2 komentara :

  1. Da samo je šteta što za 2 god. više neće biti Nokie

    ReplyDelete
  2. Ma neee :) Nokije mora biti jer je ovo izmedu microsofta i njih ugovor od 10 godina. Ne mogu nestati jednostavno iz ugovora :) a ugovor se ne odnosi na trenutne telefone i cijelu Lumia seriju od sad pa i u buduce. Znaci nokia ima pravo ipak proizvoditi ali ce microsoft traziti za sebe recimo isto kao lumia 1020 ali ce traziti da se zove po njihovom ukusu nesto kao samo Windows Phone i nista vise

    ReplyDelete

Ostavite komentar