19.9.13

Dvije nove aplikacije za Windows 8 i Windows Phone 8 iz BiH

Danas tokom Microsoft Partner Day predstavljene su dvije nove aplikacije, jedna za Windows 8 druga za Windows Phone 8. Razvila ih je kompanija Lampa Studio iz Sarajeva. Nazivi aplikacija su “Body.ba” za Windows 8 i “SportSport.ba” za Windows Phone 8.

Body.ba


4214.body1
Domaci portal koji se bavi informacijama o zdravlju i fitnesu i ova a aplikacija vam donosi te vijesti direktno na vas Windows 8 uredaj. Sve clanke iz aplikacije mozete dijeliti emailom, drustvenim mrezama ili drugim aplikacijama na vasem Windows 8. Body.ba se moze naci pod slijedecim linkom u Windows Store.

SportSport.ba


2555.ss_wp8
Portal koji se bavi kako naziv da reci sportom ima od sada Windows Phone 8 aplikaciju koja ce vam donijeti kako domace tako i inostrane novosti vezane za sport diretkno na vas Windows Phone 8 uredaj. Ovo je “must have” aplikacija za sve domace zaljubljenike u sport. Do sada kako smo provjerili aplikaciju radi dobro, dizajn je dobar, aplikacija radi veoma fluidno i brzo. Moramo napomenuti da ovaj portal je odabrao prvo za Windows Phone 8 napraviti aplikaciju i tek onda za Android, to je za pohvalu!

SportSport.ba aplikacija SportSport.ba
od: Lampa Studio
Verzija: 1.0.0
Cijena: Besplatno

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar