5.10.12

Track My Life aplikacija dobila nadogradnju

IMG_1911
Ovako izgleda ziva plocica na mom HTC 7 Pro sa 7.8 operativnim

Ova veoma uspjesna aplikacija koja zabiljezava svako mjesto na kojem ste se nalazili i pokazuje na mapi detaljno je dobila slijedecu nadogradnju. Ovaj put ide malo vecim koracima, proslu nadogradnju nismo spomenuli jer je imala jednu malu gresku ali Derek programer je odma ispravio i danas je isplovila nadogradnja na Marketplace-u (Store-u). Prosla nadogradnja je imala takode velike korake naprijed ali ko je vec imao aplikaciju nije je mogao pokrenuti, morao je izbrisati aplikaciju pa nanovo je instalirati. sad u nadogradnji 3.0 nova i najvaznija funkcija je Time Machine koja vam omogucava da putujete unazad u vrijeme i pogledate gdje ste kad bili na mapi. Tako mozete odrediti i samo jedan period koji je vama vazan da pogledate pinove na mapi ili mozete odrediti zadnjih 7 dana, ili zadnji mjesec. Kada pokrenete Time Machine aplikacija se “vrati” na vrijeme koje ste odredili kao da se nalazite bas tada.

IMG_1901

U prijasnjoj verziji koju nismo nazalost opisali je novost da se moze snimiti “backup” na vas vlastiti Skydrive. Pri tome utipkate svoje informacije o Microsoft racunu i pristupite Skydrive-u, nakon toga autorizirate aplikaciju Track My Life da ima pristup tom folderu gdje ce praviti Backup, A backup funkcionis ejednostavno, pritisnete dugme za Backup i snimi sve vase podatke koje ima ova aplikacija u vas Skydrive. Nakon recimo prelaska na drugi telefon, ili nakon reseta ili flesovanja operativnog sistema imate mogucnost da vratite te podatke svoje sa backup-a. Tako u verziji 2.0 je novost da je izgled se promijenio podosta, sada je sve malo bolje podijeljeno i rjeseni su neki problemi koji su postojali do tad.

IMG_1912
A ovako izgleda ziva plocica aplikacije sa druge strane, pokazuje predeni put u zadnjih 24h.

Sve u svemu ova aplikacija je veoma dobra i nemojte brinuti da ce vam trositi bespotrebno bateriju jer ona sama po sebi ne trosi bateriju jer Windows Phone ionako vec zapisuje vasu lokaciju, a ova aplikacija samo uzima te podatke i predocava ih vama.

Track My Life aplikacija Track My Life
od Arein
Verzija: 3.0
Cijena: Besplatno


Marketplace Link

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar