30.4.16

Sixt rent a car univerzalna aplikacija za Windows 10

Sixt Desktop screenshot 08

Sixt je njemačka kompanija za iznajmljivanje automobila ali imaju svoje ispostave i u našoj regiji. Često vidimo da korisnici kažu da im nedostaju neke od aplikacija i kako na Windowsu slabo dolazi nešto novo i mislimo da to nije baš tačno jer mislimo da je razlog tome da portali ili predstavljaju pogrešne aplikacije ili ih ne znaju korisnici sami pronaći. Danas vam predstavljamo ovu aplikaciju i u narednom periodu ćemo se potruditi pokazati još aplikacija koje su sakrivene u trgovini.

 

Sixt Desktop screenshot 02

Sixt rent a car je prilično nova aplikacija i univerzalna je kako bi je mogli koristiti na vašem Windows 10 PC/Tabletu ili na Windows 10 Mobile. Aplikacija će vam pomoći da iznajmite automobil koji želite bilo to manji automobil, limuzina, kombi, kabriolet ili transporter pa čak i kamion ili SUV iznajmljuju.

 

Sixt Desktop screenshot 05

Ekskluzivno za Windows 10 aplikaciju su napravili iznajmljivanje automobila samo 30 unaprijed prije nego što ga možete preuzeti. Pored osnovnih funkcija iznajmljivanja imaju također i ponude koje možete pogledati i možda ugledate nešto jeftinije a korisno za vas.

 

U aplikaciji također se možete prijaviti kako bi pratili svoja iznajmljivanja ili ipak ako želite ukinuti neko od iznajmljivanja prijevremeno. Sixt rent a car možete naravno koristiti i za selidbe kako se ne bi morali moliti prijateljima ili poznanicima, iznajmljuju i kamionete pored transportera koji služe baš toj svrsi.

 

Preuzmite Sixt rent a car aplikaciju za Windows 10 ovdje.

 

Imate li i vi prijedlog za aplikaciju koju bi mogli obraditi i predstaviti ili imate želju da nešto potražimo što niste našli u trgovini? Javite nam se u komentarima.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar