18.4.16

Microsoft Treasure Tag Plus uočen na Bluetooth SIG certifikaciji



Ovih dana na internetu se pojavila vijest o Microsoftovoj zamjeni za Treasure Tag, odnosno njegov nasljednik Treasure Tag Plus. Uređaj se pojavio još prošle godine na certifikaciji u FCC agenciji i očekivalo se da će biti predstavljen na prošlogodišnjem događaju u 10. mjesecu kada su predstavljeni novi Microsoftovi uređaji.

Treasure Tag Plus ipak nije predstavljen na tom događaju, a nije ni bilo nikakvih glasina sve do prije koji dan. Činilo se kako je otkazan no ovih dana je opet uočen na Bluetooth SIG certifikaciji što znači da bi ipak mogao biti predstavljen. Treasure Tag Plus nosi oznaku Valora (WS-20) i koristi se kao privjesak, a omogućava vam lakši pronalazak izgubljenih predmeta. Također, ovaj novi model će navodno imati i Motion Guard funkciju koja vas može obavijestiti ukoliko je predmet odnosno Treasure Tag pomaknut. 

Treasure Tag je vrlo zgodna stvarčica. Primjer, ako ga nosite na ključevima kada se udaljite od njih on vam može signalizirati da ste ih zaboravili i pokazati lokaciju gdje ih je posljednji put zabilježio. Ako ste zametnuli ključeve negdje u stvarima, putem aplikacije pokrenete zvučni signal kako bi ih lakše pronašli- to je samo jedan od primjera. 

Budući da je ponovno uočen na certifikaciji pretpostavljamo kako će ovaj put biti predstavljen korisnicima samo još ne znamo kada bi to moglo biti.
Izvor: MSPU

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar