1.4.13

Pogled na “storage check” ili pregled mjesta na telefonu na Nokia Lumia 920

Nokia Lumia 920 colors

Zadnji firmver koji je izasao za Nokia Lumia 920 donosi neka poboljsanja za ovaj telefon i neka od njih su nove funkcije poput “storage check” tj. pregled mjesta na telefonu. Ako ste se ikad pitali sta je ono u Zune pod memorijom telefona “reserved space” (rezervisani prostor) i koje cak zna zauzimati nekoliko GB memorije sa ovim novim funkcijama mozete pregledati sta toliko mjesta zauzima. Vecinom su privremeni podatci aplikacija i interneta, ali do sad nismo imali mogucnost da to izbrisemo ili da uticemo na vecinu podataka.

U zadnjoj nadogradnji za Nokia Lumia 920 to se mijenja i imamo pun uvid u svu memoriju, sta i koliko zauzima, i osim toga veoma vazno je da od sad mozemo izbrisati sav taj prostor zauzeti. Pogledajte video zapis sa WP Central sa tim novim funkcijama. Verzija ovog firmvera je 1308.

Osim ovih promjena ovaj firmver donosi i poboljsanja kamere i samim tim poboljsanje vasih fotografija. Fotografije su poslije ove nadogradnje dosta ostrije po danu i dosta bolje boje imaju. Da li ste je vi vec dobili?


Izvor: WP Central

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar