30.4.13

Nova Facebook (beta) aplikacija za WP8

Facebook Beta for Windows Phone 8

Microsoft je nastavio razvijanje aplikacije za facebook, i krenuli su izgleda iznova jer je prvobitna aplikacija dobila 2.5 zvjezdice od ukupno 5! Korisnici uopste nisu bili zadovoljni sa sadasnjom aplikacijom tako da je logicno bilo napraviti novu i ispraviti greske koje su nastale prilikom pravljenja prve. Greske se mogu prebaciti i na WP7 jer WP7 nije imao tada sposobnosti koje ima sada WP8 i trenutna facebook aplikacija je samo “nadogradivana” sa funkcijama i promjenama bez da je neko razmisljao jeli to ide ka dobrom.

New Facebook Windows Phone Beta

Sada je izasla nova aplikacija koja pocinje sa novim rejtingom, s kojim se Microsoft nada da nece imati losu ocijenu kao sa proslom aplikacijom. Dobro je krenulo za sad imaju ocijenu 4.5 od 5. Dodali su nove funkcije u aplikaciju i promijenili su izgled mnogo. A za sve ostalo morate sami ocijeniti. Trenutno nema informacija o novoj WP7 aplikaciji ali se ipak WP7 korisnici mogu nadati.
Sta vi mislite o novoj aplikaciji? Da li je previse preuzela izgled Android i iOS facebook aplikacije? Oglasite se u komentarima s vasim utiscima.
Facebook aplikacija Facebook (beta)
od: Microsoft inc.
Verzija: 5.01
Cijena: Besplatno


Store Link

4 komentara :

  1. Jeste bolja ali jos treba nekih sitnica i popraviti greske koje jos postoje ali ok je. Sta jos mogu popraviti jeste vrijeme paljenja aplikacije i notifikacije za nju.

    ReplyDelete
  2. Vjerujem da ce i to popraviti s iducim updateima.

    ReplyDelete
  3. Žunić Suad-Bajrama28 May, 2013

    Na Lumiji 820 imam probleme sa notifikacijama, učitavanjem slika, naravno i sa logiranjem, stalno traži da se kao ažurrira

    ReplyDelete
  4. Žunić Suad-Bajrama28 May, 2013

    Jel neko isprobao dali ima veze podesavanje regije za rad Facebook aplikacije na Lumiji 820

    ReplyDelete

Ostavite komentar