9.4.13

Pozdravimo Nokia Lumia 928

Nokia Lumia 928 mockup

Na twitteru su sa strane @evleaks plasirane nove CGI slike od Nokia Lumia 928 novog modela serije koji ce biti ekskluzivan za mreznog operatera Verizon iz Amerike. Na slikama prepoznamo vec neke promjene, a prvo pada u oko da blic na pozadini ce biti Xenon blic a ne LED blic kao do sad. Na pozadini vidimo da je zvucnik sada smjesten tamo i nije vise na dnu telefona. To moze pomoci da se smanji debljina telefona.

Lumia 928 White2

Pored ovih promjena nagada se da ce imati isti zaslon kao standardna Lumia 920, to vazi i za ostale dijelove kao kameru i memoriju. Mi mozemo zamisliti i da ima mozda manju beteriju da smanji s tim takode debljinu telefona, pored toga moze Verizon ponuditi dvije verzije sa i bez sposobnosti za bezicno punjenje, jer i te zice na pozadini telefona dodaju na debljini. Sve je ovo samo spekulacija i kada budu poznati ostali detalji objavit cemo i to.
Nase misljenje jeste da ovaj model nema neki posebno dobar izgled, standardna verzija Lumia 920 izgleda daleko bolje i daleko profinjenije. Ovaj model od Verizon se uklapa u obicajnu semu izgleda pametnih telefona trenutno na svijetu.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar