17.6.16

[Insider] Dostupan Windows Insider Preview build 14366 PC za sporiji način preuzimanja nadogradnji

Windows 10 Insider Preview 14366 PC

Microsoft je danas preko Done Sarkar na Twitteru objavio da su pustili Windows 10 PC Insider Preview build 14366 za korisnike na sporijem načinu primanja nadogradnji. Ovaj build je na brži način pušten tek prije dva dana što je dobar znak jer je ekipa sigurna u njega. Ne znamo zašto nisu direktno pustili 14367 koji je još bolji i donosi još više ispravki ali vjerovatno će i to uslijediti uskoro.

 

 

Zadnji build koji su dobili korisnici na sporijem načinu preuzimanja nadogradnji je bio prije skoro jedan mjesec tj. tačnije 19.05. i nosio je verziju 14342. ako želite pročitati šta sve donosi verzija 14366 za vaš PC onda posjetite naš članak od prije dva dana ovdje. Nakon nadogradnje sistema uvijek provjerite trgovinu i da li postoje ažuriranja aplikacija u istoj jer je to pretežno slučaj.

 

Napomena

 

Windows Insider program je beta program za testiranje softvera koji nije još oficijelno dostupan i korisnici ga testiraju dobrovoljno. Prije nego što instalirate ovakav build pročitajte uslove korištenja Windows Insider programa jer se radi o nedovršenom softveru koji može imati neočekivane greške/posljedice.

 

Izvor: twitter

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar