30.3.16

Microsoft pustio Windows 10 Insider preview build 14295 za korisnike na sporijem kanalu nadogradnji

Windows 10 hero picture
Microsoft je u toku razvijačke konferencije //build/ pustio novi build za Windows 10 Insajdere na PC i Mobile koji su korisnici na bržem prstenu već dobili prije nekoliko dana. Novi build nosi verziju 14295 i ovdje možete pročitati članak šta sve donosi novo.
 
Korisnici pametnih telefona koji mogu preuzeti ovaj Redstone build u Windows Insider programu su oni sa uređajima koji su došli fabrički sa Windows 10 Mobile te oni koji su oficijelno dobili nadogradnju na Windows 10 Mobile. Korisnici koji nisu oficijelno dobili nadogradnju, kao i do sada što smo spominjali, ostaju za sada na 10.0.10586.*.
 
Redstone grana Windows 10 operativnog sistema još uvijek nije dovoljno stabilna da bi se mogla preporučiti, tako ako ste plašljiv korisnik ili ne znate tačno kako se možete vratiti nazad na stabilnu verziju WP8.1 ili na Windows 10 Mobile 10.0.10586 onda bolje ne instalirajte ovu nadogradnju.
 
Možete jednostavno istupiti iz Windows Insider programa u Windows Insider aplikaciji pod glavnim menijem „…“ istupi ili možete odabrati „Release Preview“ kanal koji još nije dobio Redstone build i samim tim je najsigurniji.
 
Izvor: Windows








0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar