3.3.13

Problemi uklonjeni sa nasom stranicom i aplikacijom

Aplikacija

Ovih dana smo presli na .com domenu i imali smo mali problema sa proslijedivanjem adresa na wpnovosti.com. Sinoc smo rijesili te probleme. Ta greska u postavkama koja je bila pogresno postavljena je uzrokovala da i nasa aplikacija izbacuje na samom startu jer nije mogla skidati clanke sa pogresne adrese. Vidimo i broj gresaka je naglo skocio i nazalost nismo mogli ranije to rijesiti. Nadamo se da ce te ipak dalje uzivati u WP Novosti kao i dosad.

Osim toga smo poboljsali sistem rekama, dodali jos provajdera reklama da sto manje bude aplikacija bez reklama. Uskoro cemo pokusati napraviti i noviju verziju nase aplikacije da se ovakve greske ne bi vise desavale.

I dalje smo dostupni na wpnovosti.com kao i na wp7novosti.blogspot.com. Ali ce ova druga se automatski prebaciti na wpnovosti.com.

4 komentara :

  1. Svaka cast majstore za aplikaciju :). Jedino mi je zao predhodnog foruma, gde smo imali dobrih tema ;). Poz, samo napred!!!

    ReplyDelete
  2. Svaka cast samo napred !!! :)

    ReplyDelete
  3. i meni je zao radi foruma, ali ovaj put ima vise clanova. Meni je samo zao teme koju si ti objavio. Ali polako sve ce to biti jedno po jedno. Samo za sad imamo mali "problem" sa firmom koja je zaduzena za reklame, nesto popravljaju pa vec par dana samo oko 1% ljudi dobije reklamu... To je sreca svih korisnika za sad :) a moram i u aplikaciji kasnije nekada dodati jos par firmi za reklame, ova verzija je kao beta :)

    ReplyDelete

Ostavite komentar