5.6.13

Pojavile se slike Nokia “EOS” telefona, Lumia sa 41mpx kamerom

Dugo vec su kruzile glasine o ovom telefonu, jer je Nokia imala vec ranije model sa 41mpx kamerom, Nokia 808 ali nisu imali Windows Phone sa toliko mpx. Sada su izasle slike ne zvanicne ovog telefona i kako izgleda nije vise ni prototip nego bi mogao uskori izaci!

WPDang_EOS-21

Nokia ionako impresivan repertuar telefona sa PureView tehnologijom koja pravi veoma dobre slike koje se mogu takmiciti i sa najboljim telefonima koji su i poslije izasli. Korisnici Nokia telefona su tako “sanjali” o Windows Phone sa 41 mpx kamerom kao kod 808 ali jos poboljsanom, sada je dosao taj trenutak. Pogledajte slike i uvjerite se sami.

WPDang_EOS-3
WPDang_EOS-5

Ovaj crveni krug na slici pokazuje da ovaj telefon nece imati mogucnost bezicnog punjenja. Ali zato postoje ove rupe da imaju direktan kontakt sa baterijom da bi se stavio oklop kao na drugim Lumia telefonima da bi omogucili bezicno punjenje. Osim toga vidimo da je rupa za kameru ogromna, jer ce imati kao zastitu (blendu) kao kod pravog digitalnog aparata i osim toga tu ce biti i Xenon blic.

Ostale specifikacije telefona cemo objaviti cim budu dostupne, za sad znamo jedino da ce dijeliti izgled sa Lumia 920 s lica, a displej se prica da ce biti AMOLED iste rezolucije kao Lumia 920. Ista kolicina RAM-a, interne memorije i sve isto. Jedina velika razlika 41 mpx kamera sa Pureview. Hoce li konkurencija moci ovom suprostaviti ista?! Sta vi mislite?

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar