22.6.13

Nokia Lumia i notifikacija preko Windows ikone?!

Screenshot (4)

Par korisnika je primjetilo u reklami koju je Nokia objavila za Nokia Lumia 925 da ikona Windows-a trepti ili pulsira. sada se to vidi i na drugom primjeru gdje je osvanuo video sa 3 Lumia 925 jedan pored drugog i Windows tipka trepti kao znak za neku notifikaciju (propusten poziv, neprocitanu poruku, email ili nesto drugo). Iznad na slici vidimo isjecak iz video zapisa na kojoj vidimo da windows tipka na srednjem telefonu se upali i nakon toga se odma ugasi. To isto se vidi i kod ostalih. Pogledajte sami oba video zapisa.


Ovaj Video ispod je zanimljiv jer Nokia rigorozno reklamira svoje kamere u Lumia seriji telefona. Navode narod da se ne slikavaju sa LED blicem jer tada na slikama izgledaju bas lose, jer ti blicevi direktno osvijetle objekat i pri tome fotografija ne valja. U ovom snimku se vidi oko 9.te sekunde kako Windows logo trepti.



Novost

Izgleda da smo se zeznuli sa ovim indikatorom na Windows logotipu, sluzi kako izgleda samo za indikaciju da je baterija prazna, ili kada se puni da znate da se telefon jos puni.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar