13.6.17

Predstavljen Xbox One X

hhh
Prije tačno godinu dana Microsoft nas je upoznao sa svojom novom, budućom, konzolom, pod kodnim imenom Project Scorpio u svom teaser videu. Na ovogodišnjoj E3 press konferenciji Microsoft je konačno predstavio svoju novu konzolu, pod nazivom Xbox One X.

Xbox One X je premium uređaj i cilja na korisnike koji hoće konzolu sa boljim perfomansama u samom igranju igara. Sa CPU jezgrom od 2,3 GHz i 12GB Rama One X može se smatrati pravim konkurentom na tržištu.

Microsoft se nada da će ponuda 4k UHD rezolucije, 60 frejmova u sekundi , kao i visok dinamički opseg (HDR) za igre biti rezultat značajnog skoka u svijetu konzola. Čitave specifikacije možete pogledati ispod.

Specifikacije za Xbox One X


FGFGFGF

Lista igara koje će podržavati One X



Dostupnost i cijena


Xbox One X biće dostupan od 7. novembra, sa početnom cijenom od $499 (445€). Naravno One X moći ćete poručite već u ove dane preko Microsoft-a, Amazon-a, Best Buy-a itd. i dobiti ga posle 7. novembra.

Da li vam se sviđa nova konzola Microsoft-a i da li ćete je u budućnosti i kupiti ili više prefirirate PlayStation? Korisnici koji imaju neku od Xbox konzola recite nam svoje mišljene o njima, i da li je zadovoljila vaše kriterijume?



0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar