8.11.13

Whatsapp ima novu verziju za WP7 i WP8

Whatsapp aplikacijaOd danas je dostupna nova verzija Whatsapp aplikacije koju mozete preuzeti iz trgovine. Razvijaci nisu puno precizirali sta su novo uveli, vise se radi o popravci gresaka i uveli su dva nova jezika Grcki i Arapski.

Mi smo ocekivali malo vise novosti od Whatsapp-a ovih dana, kao na primjer da uvedu zvukove notifikacija kao sto ima vec 6tag. Jer dosta ljudi vec ima GDR3 zahvaljujuci “developer preview” programu ili su je vec dobili oficijelno pa je omoguceno razvijacima koristenje zasebnih notifikacijskih zvukova.
Whatsapp aplikacijaWhatsapp
od: Whatsapp inc.
Verzija: 2.11.298.0
Cijena: Besplatno

3 komentara :

  1. Bilo je i vrijeme jer su sa zadnjim nadogradnjama jos gore bili napravili blokirao kao lud pa notifikacije kasnile sad cemo vidjeti jesu li popravili..

    ReplyDelete
  2. Jel moze pomoc oko jezika? Aplikacija podesava onaj jezik koji je na telefonu, ako se ne varam? WP 7.8 ne poseduje hrvatski, ali u aplikaciji za ovu verziju OS stoji da ima i HR... Jel moze da se promeni na ovaj jezik ili aplikacija jedino moze da "prati" jezik koji je podesen na telefonu?

    ReplyDelete
  3. Da aplikacija samo prati jezik koji je na telefonu. Standardni jezik aplikacije je vjerovatno engleski ako nema hrvatskog a wp7 ga nema. Tu se ne moze nista uraditi da se promijeni to osim prelazak na wp8

    ReplyDelete

Ostavite komentar