9.7.17

Lenovo reklamira novi ThinkPad X1 Yoga koristeći Kortanu

Lenovo

Prodaja novih uređaja može biti veoma teška ako ne ponudite nevjerovatne specifikacije i zanimljiv izgled.





Novi ThinkPad X1 Yoga nudi sve to, ali uz odličnu reklamnu kampanju. U posljednjoj reklami je odlučio da se osloni na mogućnosti Kortane promovišući njene poslovne prednosti kao što su pružanje podsjetnika, uputa pa i traženje dokumenata glasom, i ističući niz mikrofona i funkciju poništavanja buke.



Što se tiče “običnih” osobina, ThinkPad X1 Yoga uključuje uobičajne specifikacije za uređaj visoke klase namijenjene poslovanju. Uređaj pokreće sedma generacija Intelovog Core i7 (7600U) procesora, a sa njime dolazi Intelova HD 620 grafička i do 16 GB LPDDR3 RAM memorije. Ekran veličine 14” koristi WQHD OLED tehnologiju, ali IPS i FHD varijante su, takođe, dostupne. Da vam ne bi nestalo prostora Lenovo je obezbijedio 1 TB SSD PCIe skladišta.



I baterija je veoma dobra te omogućava do 15 sati neprestanog rada, kako Lenovo tvrdi. Što se portova tiče uključena su dva Thunderbolt 3 porta, tri USB 3.0 porta te po jedan HDMI, MicroSD i MicroSIM port. Zanimljivo, Lenovo je prvobitno objavio da će uređaj sadržati i IR kameru sa mogućnosti prepoznavanja lica, odnosno da će podržavati Windows Hello, ali samo je skener otisaka prsta prisutan.




Cijena novog ThinkPad X1 Yoga uređaja iznosi 1.682 dolara.



Izvor: MSPowerUser

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar