8.5.17

Harman Kardon Invoke-“Povezani” zvučnik pogonjen Cortanom

Harman Kardon je danas i službeno predstavio dugo očekivani zvučnik imena Invoke, pogonjen Cortanom, koji bi vam trebao pomoći s onim što vam je važno i potrebno u bilo kojem trenutku.

Nakon današnjih vijesti i “curenja” informacija o Invoke zvučniku, gdje smo saznali dosta informacija, Harman Kardon je kasnije danas ipak pustio u javnost sve vezano za sam zvučnik, uz iznimku cijene i točnog datuma puštanja u prodaju.

Nema puno tehničkih specifikacija zvučnika, ali radi se o metalnom kućištu, cilindričnog oblika, a koristi se i dosta premium materijala. Služi za kućnu upotrebu te je u njega ugrađena Cortana, kao vaš osobni asistent koji vam pomaže s obvezama kroz dan. Harman Kardon-ova kvaliteta zvuka je na vrhuncu u svakom pogledu, ali i smjeru, jer su zvučnici raspoređeni u krug, tj. u 360 stupnjeva te je tu sve zajedno 6 zvučnika. Sve to najviše dolazi do izražaja kod reprodukcije glazbe, koju ujedno možete kontrolirati glasom, ali i hands-free korištenja Skype poziva ili za sve vezano za vaš Pametni dom. Cortana je tu, ista kao i inače u svom “prirodnom” okruženju, pa ju možete pitati što želite, tražiti određene informacije i sve što ste i inače mogli, samo je ona sada u svom okruženju i tu je za Vas!
Kao što smo već rekli, ne zna se točna cijena i datum puštanja u prodaju, ali kao što piše na njihovoj službenoj stranici, prodaja bi trebala početi nekad u Jesen ove (2017.) godine.

Nadamo se da ćemo dobiti više informacija o Cortana Skills Kit(u) za razvijače na ovotjednoj Microsoft Build konferenciji, a time saznati više i o samom Invoke zvučniku.

Da bi među prvima saznali sve novosti vezane za Invoke zvučnik, posjetite Harman Kardon Invoke službenu stranicu gdje se možete pretplatiti na E-mail novosti.

Što vi mislite o novom Invoke zvučniku i integraciji Cortane u još više područja? Da li možda i sami planirate koristiti nešto ovakvo ili već imate iskustva sa sličnim uređajima?

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar