13.5.13

Slike nove Nokia Lumia 925 “procurile”


Nokia-Lumia-925-Images-LeakedBKKSfZCCIAAybRO.jpg-large

Nakon sto je oficijelno prezentirana Nokia Lumia 928, sada za vas imamo nesto novo, a to je Nokia Lumia 925, i to je telefon o kojem smo pisali da ce imati aluminijumsko kuciste umjesto polikarbonatnog. Sutra ce vjerovatno Nokia prezentirati detalje o ovom telefonu a mi imamo vec slike.

Prica se da ce ovaj telefon imati svojevrsnu aplikaciju za fotografiju unutar standardne koja ce omoguciti nove funkcije i detaljnije namjestanje pri pravljenju fotografije. Nesto slicno kao Proshot aplikacija. Osim toga se ocekuje da ce ovaj telefon imati bolje fotografije nego Lumia 920. Pored ovog telefona ocekujemo i prezentaciju Nokia Lumia sa dosta vise megapiksela i sa fotoapartom koji nije viden do sad u telefonu. Sutra vise o tome nakon Nokia prezentacije u Londonu.

4 komentara :

  1. Dino,jedno pitanje:drugar mi ima htc trophy wp7.8 ali jos uvek ne moze da proverava kretid,na mts mrezi je...mada ni ja nisam mogao sa tlhtc titan da proveravam...ali moja devojka sa lg optimus 7 moze da vidi samo pocetnu stranu...kako proveriti uopste kredit!?

    ReplyDelete
  2. vecinom se kredit provjerava na tipkovnici gdje tipkas inace broj kada pozvias, ovisno od mreze ide *100# sad zavisi od mreze moze biti *101# *102# *103# ili *123# tako neki broj. a kako mislis samo pocetnu stranu? cega? vecinom se dobije samo poruka na zaslonu koja nije duza od zaslona.

    ReplyDelete
  3. Pa da,ali mts mreza ima na post paidu onu ussd tehnologiju za proveravanje kredita tako da kad ukucas *797# izbaci,a medjutim kod devojke na lg-u izbaci samo prvu stranu gde pise zaduzwnje,ali ne,moze,da udje,u,ostale,opcije da vidi koliko jos ima na stanju por,kredita,neta...a na htc-u ne moze uopste nista da se vidi...sta raditi!?kako proveriti kredit?

    ReplyDelete
  4. Hmmm kada otvoris tim kodom jeli ima tipka koja otvara tipkovnicu jer to je slicno kao mailbox, kada zelis preslusati poruke moras utipkati broj i telefon sam izbaci tipke ili ima tipka za tipkovnicu tu pokusajte naci za pomjeranje, moguce da je kao slajd. A druga varijanta da mobilni operater za takve slucajeve ima za svaki slucaj poseban kod, recimo besplatne minute *123# za internet potrosnju *124# itd. Da znam tacno znaj da bi pomogao.

    ReplyDelete

Ostavite komentar